Ansigtsolier

Til ansigtet skal du vælge en tør olie, som trænger så hurtigt ind, at du umiddelbart efter kan bruge din sædvanlige makeup eller mineralpudder. I ansigtet gir' de fleste mennesker den hele armen og vælger produkter med de mest effektive virkestoffer og en høj sammensætning af vitaminer og mineraler. Dette giver god mening, da ansigtet jo netop er det sted, der udsættes for de fleste ydre påvirkninger, som tør luft, sol, kulde og frost og derfor skal beskyttes og tilføres næring. En ekstra gevinst ved at bruge olier er, at de ikke er vandholdige, dvs. de indeholder udelukkende fedtsyrer, så olier er meget drøje og super effektive om vinteren i frostvejr, hvor en meget vandholdig creme kan give karsprængninger. Om sommeren er olierne lette og meget fine under solcremen.

Under 
ansigtsolier finder du en række spændende olier, der giver dig de virkestoffer, som din hud har brug for for optimal pleje. Brug evt. en om dagen og en anden om natten for at få det bedste fra flere olier.

 

Forslag til anvendelsen af olier:

Tør hud: Brug din ansigtsolie som en serum under din dag- og natcreme.
Normal hud: Brug din ansigtsolie alene om dagen og som en serum under din natcreme om natten. 
Fedtet hud: Brug din ansigtsolie alene dag og nat. Men husk solcremen om sommeren.

HUSK du er den eneste, der kan mærke når din hud er i balance, og du finder hurtigt ud af doseringen af din yndlingsolie. Ovennævnte er kun vejledninger.