Filosofien bag Skinfood

Med Skinfood.dk er hele idéen at finde og bruge råvarer, som har en høj koncentration af virkestoffer, således at man slipper for hele gråzonemarkedet af blandede produkter, hvor hovedbestanddelen er vand - eller hvor en Arganolie købt i en discountbutik i god tro, ved nærmere eftersyn af ingredienslisten viser sig at indeholde en uendelig lang række af ingredienser - før man overhovedet kommer til Arganolien, som nu pludselig er blevet en biting. Ingredienser nævnes i deklarationer altid med den ingrediens først, der er mest af i produktet dvs. i faldende rækkefølge. Rart at vide ikke? 

 

En saltscrub, sæbe eller shampoo der indeholder æteriske olier, er ikke særlig problematisk, da den jo hurtigt vaskes af igen, med mindre ​man altså har parfumeallergi. Men når vi kommer til de produkter, der bliver på huden; ansigtsolier, kropsolier, bodylotion eller body butter - er meningen jo netop, at huden skal optage alle de gode næringsstoffer fra disse produkter, og derfor er 100% rene produkter jo at foretrække.

 

I øjeblikket udvider vi vores sortiment med nye kvalitetsprodukter, der supplerer olierne og dit forbrug af naturlige, rene produkter. Vi har besøgt Biofac og Vivaness (Europas største messe for økologiske fødevarer og plejeprodukter), været på foodExpoo og Formland. Vi har gjort os stor umage for at finde produkter, der er baseret på naturlige ingredienser. Flere nye produkter vil komme til, i det tempo vi finder de rigtige. 

 

Om forfatteren
Mit navn er Kirsten. Jeg er grundlægger af skinfood.dk og jeg elsker olier og naturlige råvarer. Både personligt men også fagligt har naturkosmetik og naturlige virkestoffer interesseret mig gennem mange år. Jeg har i flere år arbejdet med mange forskellige råvarer til naturkosmetik - herunder også olier. Jeg har i 2008 forfattet bogen; Den rene vare, -naturkosmetik du selv kan lave. Bogen er desværre udsolgt fra forlaget. I fremtiden håber jeg på at kunne få tid til at skrive endnu en bog. Denne gang om olier.

 

I dag er Skinfood overtaget af Carsten og Henrik fra København, vi vil fortsætte med det gode arbejde og den høje kvalitet i de økologiske olier fra Skinfood. Produkterne fra Skinfood kan købes her på webshoppen eller hos Greenfall Helsekost på Vesterbrogade 101 - 1620 København V.

 

Velkommen og rigtig god fornøjelse her på sitet.